Open

Vacature Verkoper Personenauto's

VACATURE: Verkoper personenauto's

Bij EV-Team Uithoorn zijn we op zoek naar een enthousiaste Verkoopadviseur met een passie voor auto's. Als Verkoopadviseur krijg je te maken met alle aspecten van het sales vak en werk je zowel in onze fysieke als online showroom. Je bent verantwoordelijk voor het verkopen van gebruikte auto's aan particuliere en zakelijke klanten, waarbij het uitbreiden van het klantenbestand en het bouwen van relaties met klanten centraal staat. Je taxeert, handelt het complete ordertraject af en weet dankzij jouw product- en mensenkennis zowel nieuwe als bestaande klanten aan je te binden.

EV-Team Uithoorn

Functieomschrijving

Om voor deze functie in aanmerking te komen, heb je een afgeronde commerciële opleiding, bij voorkeur gericht op automotive of de IVA, en werkervaring in de automotive sector of een andere commerciële functie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en commercieel talent en hebt een resultaatgerichte en praktische instelling. Daarnaast ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en ben je loyaal, inventief en betrokken. Een rijbewijs B is ook vereist voor deze functie.

 

Wat wij bieden

Als werkgever bieden wij een uitdagende functie bij een betrokken organisatie. Je ontvangt een goed salaris dat past bij jouw werkervaring en leeftijd. Je werkt in een gezellig team met leuke collega's en kunt trainingen volgen om op de hoogte te blijven van veranderende technieken. We staan open voor jouw ideeën en waarderen jouw eigen inbreng.

CONTACT

Zijn we een match?

Spreekt deze vacature je aan? Kom dan even langs om kennis te maken!

Bellen of mailen mag natuurlijk ook. 0297 745 541 | info@carteamuithoorn.nl

Contact opnemen