Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in Uithoorn e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Uithoorn

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in heel Nederland. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Eric Bernard
Eric Bernard
Fijne ontvangst, goede service en eerlijk advies. Was daar voor nieuwe banden. Zeker een aanrader! Komt hier zeker weer terug. Én lekkere koffie!
PIERA
PIERA
Top service! Vanmmidag brande opeens de oliepijl van mijn auto. Had half uurtje voor sluitingstijd gebeld of ik nog snel langs kan komen, en het kon! Erg bedankt!
Erik van der Maat
Erik van der Maat
Beste plaats om je elektrische auto te laten onderhouden.. tevens voor alle merken
John Rabel
John Rabel
Na een korte speurtocht op diverse autoverkoopsites viel ons een advertentie op van Carteam Uithoorn. Wij ( mijn vrouw en ik ) zijn op zoek naar een andere wat ruimere 2e auto ( een Citroen ds3 )voor dagelijks gebruik en die stond daar nou net te koop. Na een gezellig telefoontje met de aanwezige enthousiaste verkoper die bevestigde dat de auto nog te koop stond reisden we af naar Uithoorn. Daar aangekomen werden we blij verrast omdat de DS3 in de gewaagde kleurcombinatie geel/zwart prominent stond te glimmen in de gezellige showroom. De goedlachse verkoper nam ruim de tijd om alles over de auto te vertellen. Ook over de inruil van onze oude auto waren we het best snel eens. Na een goede bak koffie en thee en een ferme handdruk namen we zeer tevreden afscheid .Afgelopen week is de auto aan ons afgeleverd met 12 maanden Bovag garantie. Alles tot in de puntjes geregeld zoals je van een goed bedrijf zoals Carteam Uithoorn mag verwachten! Dus aspirant kopers van een andere gebruikte auto breng gerust eens een bezoekje aan dit bedrijf want hier voelt de klant zich nog Koning!! Carteam Uithoorn krijgt van ons een hele dikke 10.
Bekijk beoordelingen