Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in Uithoorn e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Uithoorn!

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud voor Uithoorn en omstreken. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Arthurt Van Twiller
Arthurt Van Twiller
Top bedrijf denkt met je mee gisteren even langs geweest dacht dat ik het zelf kon werd geroepen en mocht in de werk plaats mee en lieten mij zien waar alles liep vandaag 31-6 langs geweest om te vragen of ze een datum konden en waren eerlijk ze gaan kijken en hoelang het duurt met levering dan bellen ze op echt top beter als jullie collega's in Purmerend ik kom zelf uit Amsterdam maar ga de chevrolet kalos zeker bij jullie in onderhoud brengen ga zo door jullie zijn top
Sander Remme
Sander Remme
Fijne autodealer, nog geen onderhoud bij gehad maar erg blij met de aankoop en afwikkeling van onze nieuwe auto. Ga zo door!
Elisabet
Elisabet
Heel goed geholpen. Vriendelijke mensen. Ik kwam voor apk. Was er nog nooit eerder geweest maar kom zeker terug. Dit is een aanrader!
Milan Kleindieck
Milan Kleindieck
Zeer vriendelijk personeel! Weten waar ze het over hebben.
André Veninga
André Veninga
Nette vakkundige autofielen. Eerlijke offertes met redelijke prijzen.
Bekijk beoordelingen