Open

Hybride Auto Onderhoud

ONDERHOUD EN REPARATIES AAN UW Hybride Auto

EV-Team Uithoorn

DE ONDERHOUDSBEURT VAN UW HYBRIDE AUTO

Bij EV-Team Uithoorn staat een gedreven team voor u klaar om uw hybride auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. EV-Team Uithoorn is hét bedrijf voor het onderhoud van uw hybride auto. Zo wordt slijtage snel opgemerkt en kunnen grote, kostbare reparaties voorkomen worden. U heeft de keuze uit verschillende soorten onderhoud, van een APK tot een volledige onderhoudsbeurt waarbij uw hybride auto tot in de puntjes wordt verzorgd. De kosten van een grote beurt hoeven bij ons niet hoog te liggen. 

Afspraak maken

DAAROM IS EEN ONDERHOUDEN HYBRIDE AUTO BELANGRIJK

Goede kans dat uw hybride auto, naast uw huis, uw meest kostbare bezit is. Met goed onderhoud aan uw hybride auto blijft uw auto veilig en betrouwbaar. Onze goed opgeleide technici weten alles van uw hybride auto en controleren uw auto tijdens een onderhoudsbeurt. Zo kunt u elke dag in uw hybride auto stappen zonder zich zorgen te maken over het functioneren van de auto.

Afspraak maken

EV-Team Uithoorn
EV-Team Uithoorn

WAT ZIJN SLIJTAGEDELEN?

De levensduur van sommige onderdelen hangt af van het gebruik (bijv. remmen en ruitenwisserbladen); deze “slijten”, vandaar de naam slijtagedelen. Deze slijtagereparaties zijn niet altijd van te voren exact te bepalen. Pas als uw auto in de werkplaats staat kunnen wij bijvoorbeeld de staat van de ruitenwissers beoordelen. Ook zijn er tijd- of kilometergebonden reparaties. Denk hierbij aan de distributieriem. Deze kunnen vaak worden ingeschat bij een aantal verstreken jaren en/of gereden kilometers.

Afspraak maken

WAAROM ONDERHOUD AAN UW HYBRIDE AUTO?

Door uw hybride auto regelmatig te laten onderhouden zorgt u ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat. Tijdens het onderhoud kunnen verschillende kwalen vroeg gesignaleerd worden, waardoor de hybride auto niet onnodig schade oploopt wanneer u hier te lang mee doorrijdt. Ook kunt u op die manier een duurdere reparatie voorkomen. Wanneer u merkt dat uw hybride auto anders rijdt dan normaal, of er ‘vreemde’ lampjes beginnen te branden op uw dashboard, kom dan snel bij ons langs voor controle. Bij twijfel kunt u ons ook altijd bellen.

Afspraak maken

EV-Team Uithoorn