EV Team Uithoorn
Open

Acties

Carteam zomercheck Actie

EV Team Uithoorn

ZOMERCHECK, DAT RIJDT WEL ZO PRETTIG

Stelt u zich het eens voor: op weg naar het zonnige zuiden. En dan met autopech langs de weg staan. Langsrazend verkeer aan de ene kant en huilende kinderen aan de andere kant. Dan wordt de start van de vakantie ineens een nachtmerrie.  Voor vertrek een zomercheck van uw elektrische of hybride auto voorkomt een hoop ellende.

CONTACT

TOPFIT VOOR TOPPRESTATIES

De auto wordt tijdens vakanties veel zwaarder belast dan bij het normale dagelijks gebruik. Het is dan ook extra belangrijk dat de auto helemaal in orde is. Een zomercheck geeft hier een goed inzicht in de actuele conditie van uw auto en kan veel leed besparen.

CARAVAN ACHTER DE AUTO
Het spreekt voor zich, een caravan achter de auto belast de auto extra. Zo moeten de motor en remmen meer werk verrichten. Ook het koelsysteem, de banden en het remsysteem moeten 100% in orde zijn.
Is uw elektrische of hybride auto wel geschikt voor het dragen van die extra last? Ook voor dit soort vragen kunt u terecht bij EV Team Uithoorn.

HOGER STROOMVERBRUIK
Maar er zijn nog meer aandachtspunten. Zo wordt ook veel meer stroom verbruikt door bijvoorbeeld koelsystemen die de (elektrische) motor extra moeten koelen bij heet weer. Ook de airco, de koelkast en navigatieapparatuur vragen extra stroom, de accu, accupakketten en dynamo moeten hiervoor topfit zijn.

 

CONTACT

EV Team Uithoorn
EV Team Uithoorn

WAT WIJ CONTROLEREN

Met een zomercheck controleren we uw auto op alle belangrijke punten, zodat u onbezorgd en veilig naar uw vakantiebestemming kan vertrekken. Dit zijn, onder andere:

  • Koelsysteem
  • Remsysteem
  • Verlichting en ruitenwissers
  • Banden
  • Accupakketten

CONTACT

Ook een zomercheck laten uitvoeren?

Neem contact op!