Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal na het onderhoud
Specialist in Uithoorn e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij Carteam Uithoorn

Bij Carteam Uithoorn onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose.

team egel

Recent aanbod

BMW 1 Serie
118i Executive M-Pakket, Schuifdak NEDERLANDSE AUTO
Benzine | Automatisch
2017 | 127.563 km
BMW i3
Basis Comfort Advance 22 kWh WLTP 180 km
Elektrisch | Automatisch
2014 | 101.202 km

Snel zoeken

Carteam Uithoorn

Alle merken En alle types

Bij Carteam Uithoorn vindt onderhoud plaats aan alle merken en type's auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK, tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Uithoorn! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Specialist in elektrische voertuigen

Dat is een stevige uitspraak. En toch durven wij hem te doen. Wij zij al jaren gerenommeerd EV Specialist met alle benodigde certificeringen.  Verder zijn wij als Carteam Uithoorn aangesloten bij EDGe Mobility, het landelijk netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden.

LEES MEER

Carteam Uithoorn

Carteam acties

 

Dit is wat klanten over ons zeggen

John Rabel
John Rabel
Na een korte speurtocht op diverse autoverkoopsites viel ons een advertentie op van Carteam Uithoorn. Wij ( mijn vrouw en ik ) zijn op zoek naar een andere wat ruimere 2e auto ( een Citroen ds3 )voor dagelijks gebruik en die stond daar nou net te koop. Na een gezellig telefoontje met de aanwezige enthousiaste verkoper die bevestigde dat de auto nog te koop stond reisden we af naar Uithoorn. Daar aangekomen werden we blij verrast omdat de DS3 in de gewaagde kleurcombinatie geel/zwart prominent stond te glimmen in de gezellige showroom. De goedlachse verkoper nam ruim de tijd om alles over de auto te vertellen. Ook over de inruil van onze oude auto waren we het best snel eens. Na een goede bak koffie en thee en een ferme handdruk namen we zeer tevreden afscheid .Afgelopen week is de auto aan ons afgeleverd met 12 maanden Bovag garantie. Alles tot in de puntjes geregeld zoals je van een goed bedrijf zoals Carteam Uithoorn mag verwachten! Dus aspirant kopers van een andere gebruikte auto breng gerust eens een bezoekje aan dit bedrijf want hier voelt de klant zich nog Koning!! Carteam Uithoorn krijgt van ons een hele dikke 10.
Mitchell
Mitchell
Mercedes A180 hier gekocht. Had hem al op internet zien staan. Ze hebben mij netjes ter woord gestaan over de telefoon. Toen de beslissing genomen om helemaal vanuit het oosten naar het westen te rijden. Eenmaal aangekomen stond de auto al klaar, proefrit gemaakt, auto afgerekend en we waren vertrokken. Top service, gezellige en fijne werknemers! Dankjewel voor de mooie auto!
Jinte Jinte
Jinte Jinte
Binnen half uur werden mijn koplampen vervangen. Medewerkers waren ook heel aardig en vriendelijk. Hartelijk dank voor geweldige service in het weekend.
Bekijk beoordelingen