Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Uithoorn

Bij Carteam Uithoorn onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose.

team egel

Recent aanbod

Peugeot 3008
1.2 PureTech Allure Automaat, 1e eigenaar
Benzine | Automatisch
2019 | 57.605 km
BMW Z4
Roadster 2.2i S
Benzine | Handgeschakeld
2005 | 136.507 km

Snel zoeken

Carteam Uithoorn

Alle merken En alle types

Bij Carteam Uithoorn vindt onderhoud plaats aan alle merken en type's auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK, tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Uithoorn! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Specialist in elektrische voertuigen

Dat is een stevige uitspraak. En toch durven wij hem te doen. Wij zij al jaren gerenommeerd EV Specialist met alle benodigde certificeringen.  Verder zijn wij als Carteam Uithoorn aangesloten bij EDGe Mobility, het landelijk netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden.

LEES MEER

Carteam Uithoorn

Carteam acties

 

Dit is wat klanten over ons zeggen

Arthurt Van Twiller
Arthurt Van Twiller
Top bedrijf denkt met je mee gisteren even langs geweest dacht dat ik het zelf kon werd geroepen en mocht in de werk plaats mee en lieten mij zien waar alles liep vandaag 31-6 langs geweest om te vragen of ze een datum konden en waren eerlijk ze gaan kijken en hoelang het duurt met levering dan bellen ze op echt top beter als jullie collega's in Purmerend ik kom zelf uit Amsterdam maar ga de chevrolet kalos zeker bij jullie in onderhoud brengen ga zo door jullie zijn top
Sander Remme
Sander Remme
Fijne autodealer, nog geen onderhoud bij gehad maar erg blij met de aankoop en afwikkeling van onze nieuwe auto. Ga zo door!
Elisabet
Elisabet
Heel goed geholpen. Vriendelijke mensen. Ik kwam voor apk. Was er nog nooit eerder geweest maar kom zeker terug. Dit is een aanrader!
vincent hilkes
vincent hilkes
Top bedrijf, kom hier regelmatig met onze bedrijfsauto en wordt altijd keurig geholpen. Vriendelijke medewerkers en nette prijs voor verrichte werkzaamheden
Orfeo Warner
Orfeo Warner
Nieuwe zijspiegel laten plaatsen, wat een topservice. Zat er zo op en auto geparkeerd zodat ik er meteen mee kon wegrijden. Ik weet wel waar ik naartoe ga als ik iets moet laten fiksen.
Bekijk beoordelingen